Вірастюк став заслуженим працівником фізкультури та спорту

Востаннє Вірастюк отримував державну нагороду 2007 року
Фото: vasylvirastyuk / Instagram

46-річний український спортсмен Василь Вірастюк оприлюднив у мережі фото, на якому позує у вишиванці з нагородним посвідченням у руках.

Заслужений майстер спорту України, володар титулу "Найсильніша людина світу", багаторазовий чемпіон світу в силовому багатоборстві, 46-річний Василь Вірастюк 24 серпня, у день 29-ї річниці незалежності України, дістав звання заслуженого працівника фізичної культури та спорту. Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Вірастюк також оприлюднив у мікроблозі фото, на якому позує у вишиванці на тлі українського прапора з нагородним посвідченням у руках.

"Вважаю, що ця нагорода – не тільки заслуга та оцінка моєї багаторічної праці, але й відзнака тих людей, які доклалися до цього", – написав Вірастюк.

Він зазначив, що востаннє отримував державну нагороду 2007 року – тоді її спортсмену вручив третій президент України Віктор Ющенко.

Василь Вірастюк є рекордсменом "Книги рекордів України". У червні спортсмену зробили операцію – Вірастюку провели протезування кульшової опори на правій нозі.