"Вірю, що після перемоги ти дотримаєш обіцянки". Притула звернувся до своєї другої дружини

Сергій і Катерина Притули живуть дев'ять років у шлюбі
Фото: Сергій Притула / Facebook

Український телеведучий і волонтер Сергій Притула 28 серпня у Facebook подякував своїй дружині Катерині за дев'ять років шлюбу.

"Ділити навпіл біль не менш важливо, аніж радість. І я вдячний тобі за те, що, як би не було складно, але твої долоні завжди тактильно чи незримо на моїх скронях. І твої долоні, і дітей. За яких, чуйних і люблячих, я тобі щиро вдячний. Моя "менталка" тримається на вас!" – написав Притула.

Він зазначив, що час впливає на стосунки, й описав, як саме.

"Обійми стали міцнішими, поцілунки – солодшими, розмови – тривалішими. Особливо після довгих розлук. Дев'ять років – це хороший період часу, щоб на нього озирнутися й подякувати одне одному за прожите не марно спільне життя. Подякувати Богу за дітей, силам оборони – за захист", – наголосив телеведучий і волонтер.

Наприкінці поста він нагадав дружині про обіцянку.

"Вірю, що після перемоги ти дотримаєш обіцянки й вийдеш за мене ще раз! Кохаю до щему в серці й тамуючи подих, Катрусю! І дякую за ці неймовірні дев'ять років!" – написав Притула.

У пості він також розмістив фото рук: дорослих і дітей.

Фото: Сергій Притула / Facebook

Контекст:

2015 року Притула одружився вдруге. Його обраницею стала менеджерка Катерина Сопельник. Крім Стефанії, яка народилася 25 травня 2021 року, у них є спільна донька Соломія (2017).

Від попередніх стосунків із Юлією Андрійчук у шоумена є син Дмитро (2008).