"Вона може бути патлатою, як і всі ми". У мережу потрапили фото Лопес без зачіски та макіяжу

Шанувальники були здивовані, що Лопес може мати вигляд, як у "звичайної людини"
Фото: jlo / Instagram

Американська співачка й актриса Дженніфер Лопес та американський актор Бен Аффлек потрапили в об'єктив камер папараці в аеропорту Лос-Анджелеса увечері 19 листопада, повідомив таблоїд Just Jared. У соцмережі шанувальники зізналися, що були здивовані, побачивши на фото Лопес без зачіски та макіяжу.

У статті наголошують, що 52-річна співачка та 49-річний актор покинули приватний літак і пересіли в машину. Звідки пара прилетіла, невідомо.

Щойно фото потрапили на сторінку Just Jared в Instagram, під публікацією з'явилося понад 20 тис. лайків, а в коментарях підписники зазначили, що їм було незвично бачити Лопес у такому вигляді.

"Приємно знати, що вона може бути патлатою, як і ми", – написала webepho.

"Я не впізнала її без макіяжу", – прокоментувала фото lulu_dalben.

"Вона просто має вигляд, як у звичайної людини, яка щойно спустилася з літака, чорт забирай", – зазначила laurie_march.

Контекст:

Лопес народилася 1969 року в Нью-Йорку. Із 1991-го до 1993 року була танцівницею у складі американської групи Fly Girl. 1997 року на екрани вийшов фільм "Селена", в якому вона виконала головну роль.

Як співачка Лопес дебютувала у 1999 році, презентувавши альбом On The 6. У її дискографії вісім студійних альбомів, у фільмографії – понад 30 картин. Останній на момент публікації фільм із Лопес вийшов у 2019 році – картина "Стриптизерки". Наприкінці 2021 року вийде фільм "Вийду за тебе" із Лопес та Оуеном Вілсоном у головних ролях.

Лопес та Аффлек оголосили про заручини у 2002 році, їхнє весілля було заплановано на вересень 2003 року, але за день до офіційної церемонії стало відомо, що актори розійшлися. У пресі пару називали Bennifer, поєднавши імена акторів в одне слово.

У травні 2021 року Аффлека і Лопес помітили на гірськолижному курорті, розташованому у штаті Монтана, а за кілька тижнів їх бачили разом у будинку актриси в Маямі.

Офіційно Лопес підтвердила відновлення роману з Аффлеком у свій 52-й день народження, опублікувавши фото поцілунку на своїй сторінці в Instagram.