"Вона жила в бідності, тому я на неї навіть не ображаюся". Ступка розповів про стосунки із дружиною

Ступка викладає в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого
Фото: stupka777 / Instagram
За словами українського актора Дмитра Ступки, його дружина, блогерка Поліна Логунова "хоче відчувати себе дівчинкою, яку мають кружляти, і щоб вона нічого не робила".

Український актор Дмитро Ступка в ефірі передачі ЖВЛ, яка 18 лютого вийшла на "1+1", назвав свою дружину, блогерку Поліну Логунову дуже емоційною і запальною.

"Вона зривається дуже часто. Вона хоче відчувати себе дівчинкою, яку мають кружляти, і щоб вона нічого не робила", – заявив він, описуючи характер дружини.

Коментуючи нещодавнє висловлювання дружини про те, що в їхньому шлюбі нібито існують, зокрема, фінансові проблеми, Ступка заявив, що не ображається на неї за ці слова.

"Вона жила в бідності, тому я навіть на неї не ображаюся. Мені, звісно, було неприємно все це чути. Вона каже, що це все у неї наболіло", – підсумував актор.

Ступка узаконив стосунки з Логуновою в березні 2016 року. Церемонія одруження відбулася в будівлі столичного театру "Сузір'я". У пари є донька Богдана (2017).

34-річний Дмитро Ступка викладає в Київському національному університеті культури та мистецтв.

32-річна Логунова – телеведуча, стилістка-перукарка, блогерка і амбасадорка кількох торгових марок. На її сторінку в Instagram підписано 144 тис. фоловерів.

У лютому 2021 року Логунова в ефірі каналу "Україна" допустила, що вони з чоловіком можуть розлучитися.

"Я сильно зросла, зокрема завдяки йому. Я зростаю дуже швидко, а він дуже повільно. Я йому даю дуже багато часу для зростання. Якщо він не виросте, ми залишимося друзями", – зізналася вона тоді.

Ступка після виходу програми за участю дружини в коментарі каналу "Україна" заявив, що вона "хоче всього і відразу".