"Усе летить до дупи. Завтра буде довгий день, повний евакуаторів, СТО". MamaRika скасувала подорож через зламаний автомобіль

MamaRika: Уявіть, що, якби ми б заглохли десь у дорозі?
Фото: mamarika_official / Instagram

За словами української співачки MamaRika, вони з чоловіком планували вирушити в подорож Україною, але змушені були відмовитися від планів через зламаний автомобіль.

Українська співачка MamaRika через те, що раптово зламався автомобіль, змушена була скасувати раніше заброньовані номери в готелях, втративши водночас гроші. Про це вона написала 18 жовтня в Instagram.

"Ми планували поїхати в подорож Україною, щоб відпочити. За день до виїзду наша машина тупо ламається, і ми в останній момент відміняємо всі бронювання (не без втрат, звісно) і все летить у дупу. Завтра буде довгий день, повний евакуаторів, СТО", – розповіла артистка.

За словами співачки, вона сприйняла те, що сталося, філософськи.

"Уявіть, що, якби ми заглохли десь у дорозі? У лісі, наприклад", – написала вона.

MamaRika (справжнє ім'я співачки – Анастасія Кочетова) народилася 1989 року в Україні. Раніше співачка виступала під псевдонімом Еріка, але 2016 року змушена була від нього відмовитися після припинення роботи з українським продюсером Сергієм Кузіним.

17 березня 2020 співачка повідомила, що вийшла заміж за актора і телеведучого Сергія Середу.