"Така, як колись, зовсім юна", "Не відірвати очей". Ані Лорак показала нові фото з Мальдів

Ані Лорак не зізналася, з ким проводить відпочинок
Фото: anilorak / Instagram
Українська співачка Ані Лорак, яка будує кар'єру в Росії, 14 квітня в Instagram розмістила знімки, зроблені під час відпочинку на Мальдівах.

Вона зображена в шортах і бюстгальтері від купальника.

"Ми другий день на острові, а я вже вражена і відкриваю для себе нових друзів", – написала співачка.

Вона зізналася, що подорож їй допомогла організувати експертка з Мальдів, яка протягом 12 років живе там зі своїм чоловіком.

З ким вона відпочиває, Ані Лорак не зізналася.

Підписники прокоментували її пост.

"Яка ви гарна із цими кучерями. Така, як колись, зовсім юна", – написала aleksiichyk_.

"Ви з чоловіком помирилися", – зазначила nuraiym3523.

"Нехай будуть щасливими", – побажала as_189516.

"Не відірвати очей від вас, Кароліно. Улюблена сонячна дівчинка", – написала anilorak.sweet.

Контекст:

Ані Лорак (Кароліна Куєк) представляла Україну на конкурсі "Євробачення 2008" із піснею Shady Lady і посіла друге місце. 2008 року здобула звання народної артистки України. З 2014 року співачка живе і працює в Росії.

Ані Лорак була одружена з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Їхнє весілля відбулося 15 серпня 2009 року, а в січні 2019 року розлучилися. У шлюбі в пари народилася донька Софія (2011).

За рік до розлучення Налчаджиоглу зняли на відео в одному з київських нічних клубів у компанії дівчини в момент, коли він гладив її стегна.

Улітку 2020 року Налчаджиолгу відсвяткував 43-річчя в Одесі в компанії своєї нової дівчини Лілії, а наприкінці лютого 2021 року вони відпочивали в Буковелі.

На початку березня колишній чоловік співачки оприлюднив у мережі спільні знімки з донькою, показавши, як вони разом готують сніданок. Ані Лорак разом із Налчаджиоглу на початку березня засвітилася на знімках кліпу підопічної російського співака Філіпа Кіркорова Наталії Гордієнко.

9 квітня 2021 року ексчоловік Ані Лорак повідомив, що відвідав доньку в Москві.

Він разом з Ані Лорак та їхньою донькою з'явився на святкуванні дня хрестин доньки російського співака Філіпа Кіркорова, Алли-Вікторії. Співачка танцювала в обіймах чоловіка. Ролик оприлюднили 12 квітня.