З палацу в котедж. Принц Вільям із сім'єю переїжджає до будинку із чотирма спальнями без прислуги – ЗМІ

Принц Вільям разом із дружиною Кетрін виховують двох синів та доньку
Фото: ЕРА
Герцог і герцогиня Кембриджські планують цього літа переїзд із Кенсінгтонського палацу, у якому проживали останні п'ять років, до котеджу Аделаїда в Беркширі. Про це 14 червня повідомив таблоїд DailyMail.

Будинок, у якому житиме принц Вільям разом із дружиною та трьома дітьми, відновили 1831 року, він є пам'яткою архітектури II ступеня. Будинок розташований за кілька хвилин ходьби від каплиці Святого Георгія та Віндзорського замку, пише таблоїд.

У новому будинку герцога та герцогині Кембриджських облаштовано чотири спальні й немає місця для розташування обслуговувального персоналу.

Імовірно, що діти принца Вільяма та його дружини Кетрін восени підуть до місцевої школи.

Контекст:

Принц Вільям познайомився із майбутньою дружиною Кейт Міддлтон 2001 року під час навчання в університеті. За два роки після знайомства між ними почалися романтичні стосунки. У 2010 році стало відомо, що принц Вільям одружується зі своєю обраницею. Весілля відбулося у квітні 2011-го.

За дев'ять років сімейного життя в герцога та герцогині Кембриджських народилося троє дітей: принц Джордж (2013), принцеса Шарлотта (2015) та принц Луї (2018).