"Я спостерігала, що зі здоров'ям Олега не все так гаразд". Українська телеведуча розповіла про лікування Вінника

Винник не коментує інформації про своє здоров'я
Фото: olegg.vynnyk / Instagram
Українська телеведуча і блогерка Нателла Кірс на своєму YouTube-каналі 15 квітня розповіла, що 2021 року український співак Олег Винник мав проблеми зі здоров'ям.

"Хто не знає, я була ведучою бекстейджу у другому сезоні шоу "Маска" [на каналі "Україна"]. Уже тоді за лаштунками я спостерігала, що зі здоров'ям Олега Винника не все так гаразд. Час від часу біля нього з'являвся лікар, робили якісь маніпуляції, процедури з горлом, я на це не звертала великої уваги, адже це артист і підживлювати горло уколами – це нормально", – повідомила блогерка в новому випуску.

Другий сезон шоу "Маска" вийшов восени 2021 року.

Кірс додала, що ще до початку повномасштабної війни РФ проти України Винник скасовував концерти через стан здоров'я.

За словами блогерки, в оточенні співака їй сказали, що зараз завдяки лікарям із ним усе не так критично.

Контекст:

Винник перестав з'являтися в публічному просторі у квітні 2022 року. На це першими з українських знаменитостей звернули увагу співачка Оля Полякова й ведуча Маша Єфросиніна. У червні фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин припустив, що Винник, імовірно, перебуває в Німеччині.

У липні адвокатка Винника офіційно підтвердила чутки про те, що артист покинув Україну. Вона заявила, що Винник виїхав у Німеччину на лікування.

Останнє свіже фото співака у грудні опублікував у мережі чоловік української співачки Оксани Білозір, ексдиректор Палацу "Україна" Роман Недзельський. Раніше він говорив, що співак допомагає ЗСУ із закупівлею автомобілів.

У січні 2023 року українська ведуча Міла Єрємєєва підтвердила слова адвокатки Винника, що його зникнення пов'язане з проблемами зі здоров'ям, але не уточнила, про що йдеться.

Український ведучий Юрій Горбунов у квітні 2023 року зізнався, що розчарований зникненням Винника.

17 квітня Винник видалив усі свої пости в соцмережах.