"Загадкова історія Тіни Канделакі", "До чого це кокетство?" Підписники запідозрили, що ведуча приховує свій справжній вік

Канделакі: У свої 45 я навчилася вибирати себе
Фото: tina_kandelaki / Instagram
Російська журналістка і ведуча Тіна Канделакі 9 червня в Instagram відреагувала на коментарі хейтерів, які розкритикували один з її останніх образів. За словами ведучої, вона не має наміру міняти свої звички, щоб подобатися публіці.

"У свої 45 [років] я навчилася вибирати себе, а не змінюватися заради того, щоб уникнути критики. Провокатори все одно знайдуть, за що, перепрошую, засрати. Аудиторію ж розважати чимось треба", – написала вона.

"Чому у вашій книжці про красу, випущену 13 років тому, вам було 37, а зараз вам 45?" – поцікавилися підписники, імовірно, маючи на увазі книжку з назвою "Бути Тіною Канделакі, або Конструктор краси", видану 2008 року. У ній ведуча розповідає, як їй "вдається залишатися красивою і життєрадісною".

"Загадкова історія Тіни Канделакі", – відреагували на запитання фоловери ведучої.

"До чого це кокетство, що "мені 45", коли 13 років тому було 37", – написали користувачі мережі.

"Жіноча математика – це як жіноча логіка", – припустили шанувальники Канделакі.

Сама ведуча від коментарів утрималася.

Контекст:

За офіційною інформацією, Канделакі народилася 10 листопада 1975 року.

Після видання книжки "Бути Тіною Канделакі, або Конструктор краси" (2008), журналістка написала ще кілька книжок про догляд за обличчям та фігурою.