"Зайчику, ти просто приголомшливий". Maruv показала, що отримала на 30-річчя від чоловіка. Фото

Maruv: У мене найкращий у світі чоловік
Фото: maruvofficial / Instagram
Українська співачка Maruv, яка будує кар'єру у РФ, 15 лютого відсвяткувала 30-річчя. Чоловік співачки влаштував для неї вечірку-сюрприз у стилі головного героя романів британської письменниці Джоан Роулінг Гаррі Поттера.

Українська співачка Maruv, яка будує кар'єру у РФ, на 30-річчя отримала в подарунок від чоловіка Олександра Корсуна автомобіль і мотоцикл. Про це вона розповіла 16 лютого в Instagram Stories.

"Мені чоловік організував вечірку-сюрприз у стилі [головного героя романів британської письменниці Джоан Роулінг] Гаррі Поттера. У мене найкращий у світі чоловік – він подарував мені машинку. Тепер я буду вчитися їздити на малюку", – поділилася співачка.

Скріншот: maruvofficial / Instagram

"І ще мотоцикл. Зайчику, ти просто приголомшливий", – резюмувала артистка, звертаючись до чоловіка.

Скріншот: maruvofficial / Instagram

Maruv (справжнє ім'я співачки – Анна Корсун) народилася в Павлограді 15 лютого 1991 року. У 2019 році співачка стала переможницею українського нацвідбору на "Євробачення", проте відмовилася від поїздки, заявивши, що не готова виступати "з гаслами, перетворюючи перебування на "Євробаченні" на промоакції політиків".

З майбутнім чоловіком вона познайомилася за сприяння спільного друга в одному зі стриптиз-клубів. За словами співачки, вони з Корсуном зареєстрували шлюб без весільної церемонії.