"Зайшла на кухню і злякалася". Асмус показала портрет, який намалювала її дочка від Гаріка Харламова

Христина Асмус зізналася, що спочатку дуже засмутилася, побачивши, як її намалювала дочка
Фото: asmuskristina / Instagram

Російська актриса та блогерка Христина Асмус 10 грудня поділилася в Instagram своїм портретом, який намалювала її семирічна донька Анастасія від шоумена Гаріка Харламова. За словами артистки, вона злякалася, коли вперше побачила цю картинку.

"Це мене намалювала донька до Дня матері. Пам'ятаю, як я зайшла на кухню і злякалася. Мені здається, один в один. Я спочатку подумала, що нагорі – це моє відросле коріння, і засмутилася, що дочка бачить його настільки недоглянутим. А виявилося, просто фломастера потрібного не було", – написала 33-річна акторка.

Пост Асмус набрав понад 24 тис. лайків.

"Мене син так намалював, що вирішив зі школи не приносити, щоб мене не засмутити", – прокоментувала малюнок firsova_stylist.

"Гарний портрет! Тільки ви на ньому сумна..." – написала оlgakhramova1970.

Контекст:

Христина Асмус (справжнє прізвище – М'ясникова) народилася 14 квітня 1988 року в Калінінграді. Вона стала популярною після ролі інтернки Варі у російському серіалі "Інтерни". Актриса є кандидаткою у майстри спорту зі спортивної гімнастики.

Асмус була заміжньою за російським шоуменом Гаріком (Ігорем) Харламовим. Пара офіційно розлучилася наприкінці жовтня 2020 року після восьми років сімейного життя. Вони мають доньку Анастасію (2014), яка після розлучення батьків живе з матір'ю.