"Занижують себе у своїх очах". Єфросиніна пояснила, чого бракує українкам для самореалізації

Єфросиніна впевнена, що кардинально змінити ситуацію можна в будь-який час і в будь-якому віці

Фото: mashaefrosinina / Instagram

Українська телеведуча і блогерка Маша Єфросиніна вважає, що українкам бракує впевненості в собі. На її думку, саме це заважає їм повноцінно реалізувати себе в житті.

Своїми думками Єфросиніна поділилася в короткому ролику, який виклала 19 липня у свій Instagram-акаунт.

"На мій превеликий жаль, я мушу навіть сьогодні визнати, що жінкам для самореалізації не вистачає високої самооцінки, впевненості, вміння сказати собі: ти найкраща, світ тобі належить!" – почала телеведуча.

Єфросиніна підкреслила, що кардинально змінити ситуацію можна в будь-який час і в будь-якому віці.

"Найкрасивіші, найдобріші, найніжніші у світі жінки – українки – і досі занижують себе саме у своїх очах. Але я хочу своїм особистим прикладом показати, що все можна змінити на будь-якому періоді твого життя. У будь-якому віці ти можеш реально взяти своє життя у свої руки. Від тебе залежить абсолютно все", – акцентувала 42-річна Єфросиніна.

Вона додала, що найголовнішим у реалізації себе вважає освіту і знання.

"Я б сказала, що освіта, навчання за покликом своїх інтересів – це найголовніше. Тоді ти зможеш відстоювати і свої права, і отримувати право голоса. Ти зможеш говорити за себе так, що у тебе з'явиться сила бути впевненішою у своїх кроках. Я за будь-який вид знань", – підсумувала Єфросиніна.

Контекст:

Єфросиніна як ведуча дебютувала у програмі "Щасливий дзвінок", яка виходила на каналі УТ-1. Незабаром вона дістала запрошення від "Нового каналу", який запускав ранкову програму "Підйом". Зараз ведуча знімає інтерв'ю для свого каналу на YouTube і займається благодійністю.

Єфросиніна одружена з бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Пара виховує доньку Нану (2004) і сина Олександра (2014).