"Запрошував провести час у заміській резиденції". Стрейзанд розповіла про залицяння принца Чарльза

Стрейзанд двічі була заміжня
Фото: ЕРА
Британський принц Чарльз був ініціатором знайомства з американською співачкою та актрисою Барброю Стрейзанд. Про це вона розповіла в інтерв'ю, опублікованому 12 серпня на YouTube-каналі Lorraine.

За словами Стрейзанд, їхнє знайомство відбулося на студії Warner Brothers у Сан-Дієго. Їй на той момент було 32 роки, а принцу Чарльзу – 26 років.

За словами співачки, після знайомства між ними зав'язалися дружні стосунки – принц Чарльз запрошував її провести час у заміській резиденції королівської родини, де вони прогулювалися в саду. Стрейзанд зізналася, що син королеви Великобританії Єлизавети II поводився так, немов залицявся до неї. А одного разу, коли вона зупинилася під час гастролей у лондонському готелі, передав їй букет квітів, назвавшись "шанувальником Чарльзом". Про те, що квіти були саме від принца Чарльза, співачка зрозуміла за королівською печаткою, яка стояла на записці.

Стрейзанд підкреслила, що принц залицявся до неї до того, як познайомився зі своєю майбутньою дружиною Діаною Спенсер. Співачка натякнула, що за певних обставин могла б стати принцесою.

Відео: Lorraine / YouTube

Контекст:

Барбра Стрейзанд народилася 24 квітня 1942 року в Нью-Йорку. Вона володарка двох "Оскарів", премій "Еммі", "Греммі", "Золотий глобус".

Стрейзанд двічі була заміжня. У шлюбі з актором Елліоттом Гулдом вона народила сина Джейсона Гулда. Другим чоловіком співачки став актор Джеймс Бролін. Після розлучення з ним знаменитість зустрічалася з П'єром Еліотом Трюдо, який на той момент був прем'єр-міністром Канади.