Заріцька про молодшу сестру: Хочу, щоб вона працювала, але вона ледаща – постійно сидить на дивані

Заріцька з 2017 року виступає у гурті Kazka
Фото: kazka.band / Instagram
Солістка українського гурту Kazka Олександра Заріцька в передачі "29 запитань від Люкс ФМ", яка 3 лютого вийшла на YouTube-каналі "Люкс ФМ", зізналася, що часто конфліктує зі своєю молодшою сестрою, разом із якою проживає у своєму заміському будинку.

"У нас із сестрою достатньо часто бувають конфлікти. Може, через те, що ми з нею дуже схожі. Може, через те, що я постійно хочу, щоб вона кудись їхала, щось робила, працювала, але вона ледаща – постійно сидить на дивані", – заявила співачка.

Заріцька наголосила, що не хоче, щоб сестра повторювала її помилки.

"У 23 роки я абсолютно не знала, чим хочу займатися і реально робила "нічого". Не хочу, щоб вона повторювала мої помилки, тому пресую її весь час", – підсумувала артистка.

Відео: Люкс ФМ / YouTube

Контекст:

Заріцька народилася 3 серпня 1992 року в Харкові. Закінчила Харківський Національний юридичний університет. У 2014-му взяла участь у шоу "Голос країни".

Співачка живе разом із матір'ю та сестрою в будинку, розташованому в передмісті Києва.

Гурт Kazka 2017 року створив український продюсер Юрій Нікітін. Колектив складається з трьох осіб – Заріцької, сопілкаря Дмитра Мазуряка та мультиінструменталіста Микити Будаша. Найвідомішою композицією з репертуару гурту є трек "Плакала".