Зеленська про свій зовнішній вигляд: Я іноді припускаюся помилок, але це тільки мій вибір

Зеленська розповіла. що раніше в неї не було потреби носити ділові костюми щодня
Фото: president.gov.ua
Перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю каналу "1+1", яке вийшло 14 травня, сказала, що питання вбрань для неї болюче.

"Не через те, що мене хейтять. Чомусь усі вважають, що для того, щоб одягатися та гарно виглядати, я користуюся якимись державними коштами. Мені дуже важливо сказати, що це не так. Усе, у що я одягнена, – це тільки мій клопіт та мої витрати. Як я виглядаю, можна критикувати. Я розумію, що я іноді припускаюся помилок. Але це тільки мій вибір, і я за це відповідальна", – сказала вона.

Зеленська розповіла, що раніше у неї не було потреби носити ділові костюми щодня.

"Я могла ходити в джинсах. У мене творчий колектив", – підкреслила вона.

Перша леді зізналася, що у неї з чоловіком, президентом Володимиром Зеленським, є консультант зі стилю, один на двох.

На запитання журналістки, чи є в Зеленської ікони стилю, вона відповіла, що ніколи не створювала для себе кумирів.

Контекст:

Зеленський обійняв посаду президента 20 травня 2019 року. Він є засновником студії "Квартал 95", до обрання президентом був її художнім керівником.

Олена Зеленська до президентства чоловіка була одним зі сценаристів "Кварталу 95". Після перемоги Зеленського на виборах вона говорила, що хотіла б і далі писати сценарії для студії, "якщо це можливо".

Зараз вона займається гуманітарними проєктами, серед яких – поліпшення рівня шкільного харчування, культурна дипломатія і створення рівних можливостей для жінок та чоловіків.