Журналістка відреагувала на заяву Бобула про те, що він подав на неї до суду за публікацію інтерв'ю без його дозволу

Антонюк: Я не отримувала жодних матеріалів за судовим позовом
Фото: emmocean / Instagram
Українська журналістка і блогерка Емма Антонюк 16 травня в Instagram відреагувала на заяву українського співака Іво Бобула про те, що він подав на неї до суду за публікацію інтерв'ю без його дозволу.

Про те, що співак має намір судитися з журналісткою, стало відомо 15 травня.

"Я не отримувала жодних матеріалів щодо судового позову. Зважаючи на відсутність будь-якої додаткової інформації, мені поки нема чого прокоментувати додатково, – написала Антонюк. – Прошу всіх, хто висвітлює цей скандал з Іво Бобулом, пам'ятати, що його ключова теза – з жінками так не можна. Протидія насиллю й дискримінації починається з боротьби зі стереотипами й уявленнями, що їх виправдовують".

Контекст:

Інтерв'ю з Бобулом вийшло на YouTube-каналі Антонюк 27 лютого. Ведуча заявила, що це було найкоротше інтерв'ю в історії її проєкту, оскільки артист на 39-й хвилині розмови підвівся й пішов, заявивши, що журналістка "макає його в унітаз".

Це сталося після того, як Антонюк запитала артиста про виховання 16-річного сина. Відповідаючи на запитання, артист звинуватив жінок у меркантильності. Антонюк у відповідь назвала Бобула сексистом. Після цього він зняв мікрофон, відкинув убік подаровану йому на початку інтерв'ю книжку й покинув студію.

Після того, як артист пішов, вона зазначила, що планувала запитати в Бобула про його стосунки з експрезидентом України Віктором Януковичем і спільний дует із колишнім генпрокурором України Віктором Пшонкою.

1 березня Бобул у коментарі KP.ua заявив, що не давав їй дозволу на публікацію інтерв'ю з ним. "Я понад 40 років на сцені, а їй 32 роки. Це була моя власна думка. Ніхто не давав їй права публікувати це інтерв'ю. Я їй сказав, щоб вона це не публікувала, але вона не послухала. Хоче хайпонути? Вона виклала в YouТube нашу розмову телефоном. Ніхто не має права на це без дозволу", – заявив артист.

Антонюк спростувала його слова.