ЗМІ назвали імена світових знаменитостей, які засвітилися на розпусних вечірках у будинку репера Diddy

Diddy заперечує обвинувачення на свою адресу
Фото: ЕРА

Американський хіп-хоп-виконавець Diddy (Шон Комбс), якого 16 вересня заарештували за обвинуваченням у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації й рекеті, був організатором вечірок з оргіями, в яких брали участь світові знаменитості. Про те, що відбувалося на цих закритих заходах, на умовах анонімності розповіло виданню Daily Mail обізнане джерело.

У розмові із журналісткою редакції співрозмовник, якого відрекомендували як друга репера, поділився спогадами про те, як 2008 року в будинку Diddy, розташованому на Голлівудських пагорбах, відбувалася одна з таких вечірок. На неї запросили таких знаменитостей, як репера Jay-Z, акторів Бена Стіллера й Ештона Кутчера, світську левицю Періс Гілтон, тенісистку Серену Вільямс.

Загалом, за підрахунками співрозмовника редакції, на тій вечірці було приблизно 300 осіб. На ній, як він підкреслює, також були "юні на вигляд дівчата в купальниках і дешевому взутті". Він зазначив, що міг би з упевненістю назвати їх повіями, і зазначив, що деяким на вигляд було не більше ніж 15 років.

Він додав, що коли вранці йшов із вечірки, то бачив цих дівчат у компанії репера. Друг репера назвав розпустою те, що відбувалося на цій вечірці, і зазначив, що всі гості вживали кокаїн.

Співрозмовник таблоїда висловив упевненість, що арешт репера не став сюрпризом для людей, які відвідували його вечірки.

Контекст:

Репера Diddy заарештували 16 вересня в готелі на Мангеттені співробітники Служби внутрішньої безпеки після кількох місяців розслідування звинувачень у сексуальному насильстві й торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Проти репера висунули сім обвинувачень.

16 листопада 2023 року американська співачка Кессі Вентура подала до суду позов, у якому звинуватила Diddy у зґвалтуванні й жорстокому поводженні з нею протягом їхніх 10-річних стосунків. За день після того, як вона подала позов, вони дійшли згоди.

23 листопада Джой Дікерсон-Ніл звинуватила репера в тому, що він накачав її наркотиками і зґвалтував, коли вона була студенткою. 24 листопада вона заявила, що репер разом зі своїм другом Аароном Голлом по черзі її ґвалтували.

У лютому 2024 року музиканта у зґвалтуванні звинуватила ще одна жінка, заявивши, що на момент зґвалтування вона була неповнолітньою.

25 березня федеральні агенти провели обшуки в будинках репера в Лос-Анджелесі й Маямі. Після цього до суду було подано нові позови проти артиста про зґвалтування. На тлі скандалу мер Нью-Йорка Ерік Адамс вимагає від музиканта повернути йому ключ від міста.

27 вересня проти музиканта до Верховного суду Нью-Йорка було подано черговий позов, авторка якого звинуватила репера в сексуальному насильстві й домаганнях, які тривали чотири роки.

Diddy не визнає себе винним, водночас суд двічі відмовляв реперу у звільненні під заставу.