"Зустрічалася з іншими. Хотіла бути тільки з тобою". Приходько показала свого чоловіка в день вінчання

Приходько обвінчалася із чоловіком за шість років після реєстрації шлюбу
Фото: prykhodko_official / Instagram
Українська співачка Анастасія Приходько 8 вересня розмістила в мережі серію спільних архівних фото зі своїм чоловіком Олександром, зроблених під час вінчання 2019 року.

Співачка зазначила, що вони із чоловіком ішли до цього 27 років – раніше артистка розповідала, що закохалася в майбутнього чоловіка ще першокласницею, у 18 років у них був нетривалий роман і лише 2013 року вона вийшла за нього заміж, а за ще шість років пара обвінчалася.

"Ми так довго до цього йшли. Я подружилася з твоїм другом, щоб знати про тебе хоч щось! Так, я зустрічалася з іншими хлопцями, про що шкодуватиму завжди. Я хотіла бути тільки з тобою! Два роки тому було таїнство нашого вінчання, де ми пообіцяли бути разом до Місяця! І неважливо, скільки потрібно було б чекати на тебе, я б чекала! Щастя цього гідне! Я  твоє перше кохання, а ти – моє! І якщо треба, не роздумуючи віддам своє життя за тебе", – написала артистка.

Контекст:

Приходько – заслужена артистка України. У 2007 році вона перемогла в російському телешоу "Фабрика зірок 7". У 2009 році представляла РФ на пісенному конкурсі "Євробачення", де посіла 11-те місце. Після початку російської агресії відмовилася гастролювати в Росії. У дискографії артистки три альбоми. Презентація останнього відбулася 2019 року.

Співачка виховує трьох дітей. Дочка артистки Нана народилася 2010 року. Її батько – колишній цивільний чоловік Приходько Нурік Кухілава.

У вересні 2013 року після розставання з Кухілаві Приходько розписалася з бізнесменом Олександром. Співачка не афішує прізвища чоловіка. У 2015 році в них народився син Гордій. У вересні 2019 року подружжя обвінчалося. 25 березня 2021 року артистка втретє стала матір'ю – другого сина вона назвала Лукою.