"Зустрінемось у кращому житті". Орбакайте заявила, що більше в РФ не поїде, й озвучила мрію Пугачової

Орбакайте: Найбільша мрія у мене, у мами – це зібратися в нашому будинку в Москві
Фото: orbakaite_k / Instagram

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка проживає у США, не має наміру повертатися в країну-агресор РФ. Про це вона заявила в інтерв'ю, яке 10 вересня опублікували на YouTube-каналі "Дежурный по Америке / RTVI US".

За словами Орбакайте, свій останній концерт у РФ вона дала в березні 2024 року.

"У Пітері концерт був у березні, у першу неділю весни. Мій як би заключний концерт у Росії. Не вийшло в мене більше проїхатися Росією. Загалом, я вирішила, що ми зустрінемося колись у кращому житті", – заявила вона.

За словами Орбакайте, їй подобається виступати перед глядачами "у вільних країнах".

"Я обожнюю приїжджати на гастролі у вільні країни, коли глядачі живуть, радіють життю, можуть собі все дозволити, можуть працювати, можуть мати власну думку, і вони приходять на концерт, саме щоб відпочити", – сказала вона.

Орбакайте також додала, що мріє зібратися всією родиною в їхньому будинку в Москві.

"Найбільша мрія, напевно, зараз у мене, у моїх дітей, у мами – це зібратися в нашому будинку в Москві. Усі разом, і не обов'язково якесь свято, чийсь день народження, Різдво або Великдень, а просто ось нарешті зібратися вдома, тому що, звичайно, нас зараз це життя так розкидало, що ми не могли, звісно, у це повірити і цього уявити", – додала артистка.

Контекст:

Орбакайте – старша донька російської співачки Алли Пугачової, яка на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну переїхала до Ізраїлю разом із чоловіком, російським шоуменом Максимом Галкіним і їхніми дітьми.

Орбакайте публічно не підтримувала повномасштабного вторгнення РФ в Україну, але й не засуджувала. Артистка разом із сім'єю живе у США.