"Дарниця" в Telegram запустила канал про здоров'я

"Дарниця" обрала Telegram через швидке зростання охоплення на території України
Фото: depositphotos.com
Фармацевтична компанія "Дарниця" оголосила про запуск із 3 листопада Telegram-каналу, присвяченого повсякденній турботі про здоров'я та актуальним питанням про COVID-19.

У пресслужбі зазначили, що за допомогою загальнодоступної цифрової платформи в компанії мають намір підвищити загальну поінформованість українців про причини виникнення та способи профілактики найпоширеніших захворювань та розладів. Telegram-канал "Дарниця: просто про здоров'я" вже містить низку порад щодо покращення якості сну та зміцнення імунітету, а також інформацію про тривалі негативні ефекти коронавірусного захворювання – так званий пост-COVID-19 синдром.

"Дарниця" обрала Telegram через швидке зростання охоплення на території України: за даними дослідження Kantar CMeter, за останні п'ять років охоплення аудиторії інтернет-користувачів віком від 14 до 70 років зросло із 17% до 86%.

"Ми у фармацевтичній компанії "Дарниця" впевнені, що здорова нація – щаслива нація. Тому вибрали найсучасніший, трендовий канал комунікації, щоб говорити з українцями про найважливіше – про їхнє здоров'я – простий та позитивний спосіб", – заявила директорка департаменту маркетингових комунікацій підприємства Ірина Лерман.

У фармкомпанії підкреслили, що всі публікації в Telegram матимуть виключно інформаційний характер і в жодному разі не міститимуть вказівок щодо самодіагностики або самолікування. У разі появи симптомів захворювання фахівці "Дарниці" радять негайно звернутися до лікаря.

Контекст:

Фармацевтичну компанію "Дарниця" засновано 1930 року. Стратегічні напрями розвитку портфеля – кардіологія, неврологія, розв'язання проблем болю. Протягом 2015–2020 років "Дарниця" випустила на ринок 50 фармацевтичних брендів.