Магазини солодощів і цукерок в Україні – Пригощайся

Фото: gzpt.com.ua

Не можете відмовити собі в ласощах, але прагнете чогось дійсно смачного й натурального? Якщо це так, запрошуємо вас до подорожі в неймовірний світ солодощів від ТМ "Пригощайся" і скуштувати цукерки й зефір, пастилу й печиво, а також безліч інших кондитерських виробів, створених на Гощанському заводі продтоварів за унікальними рецептами.

Секрет солодощів від "Пригощайся"

Сьогодні солодощі від українського бренда "Пригощайся", створені завдяки наполегливій праці й творчому натхненню найкращих кондитерів, – продукт, добре відомий споживачам. Секрет успіху – в особливому підході до розроблення рецептур і до вибору інгредієнтів. Ось лише кілька фактів, які характеризують продукцію:

  1. Для створення солодощів обирають високоякісну натуральну сировину – ягоди, фрукти, горіхи й насіння, вирощені в Україні.
  2. Продукція цілком безпечна, не містить штучних консервантів, ароматизаторів і барвників.
  3. Завдяки застосуванню сучасного обладнання забезпечується стабільно висока якість і неперевершений смак ласощів, які успішно реалізуються у фірмових магазинах мережі або які можна замовити в онлайн-каталозі.

Де придбати солодощі?

Наразі у країні продовжує розширюватися мережа фірмових магазинів, які реалізують кондитерські вироби бренда "Пригощайся". Тепер вони працюють як у низці обласних центрів, так і зовсім у невеличких містечках нашої країни. Наведемо кілька прикладів:

  • Магазин у Києві пропонує покупцям різноманітний асортимент продукції. Тут можна придбати вишукані цукерки з начинкою з грильяжу або лікеру, огорнуті італійським шоколадом, неперевершені горішки в меду й навіть яблучні чипси.
  • Шість магазинів у місті Рівному й області – це можливість обирати для своєї родини смачні солодощі серед неймовірного розмаїття традиційних і навіть екзотичних виробів. В асортименті – цукерки на вагу й у наборах, найніжніша нуга й зефір, хрусткі вафлі й розсипчасте печиво.
  • Магазини у Хмельницькій області – це завжди чудовий асортимент цукерок, подарункових наборів, а також фірмових вітамінних напоїв, створених за унікальними рецептами.

Проте якщо поруч із вами все ще немає фірмового магазину солодощів "Пригощайся", це ще не привід сумувати. Усі види продукції доступні в інтернет-магазині – гуртом і вроздріб, за вигідною ціною, з доставкою по всій країні.