Три причини купити акумуляторний пилосос Electrolux

Акумуляторний пилосос Electrolux можна використовувати де завгодно
Фото: electrolux.ua
Якщо після роботи або насичених вихідних немає сил на прибирання, на допомогу прийде маленький, але потужний ручний пилосос. Сучасні девайси здатні вдвічі скоротити час наведення чистоти і навіть позбавити необхідності нахилятися, щоб пропилососити підлогу під меблями.

Експерти компанії Electrolux запевняють: нові ручні пилососи стануть справжнім відкриттям для тих, хто цінує ідеальний порядок і береже свою енергію.

Технологічні пилососи стали доступними

На зміну громіздким і неповоротким традиційним моделям прийшов практичний акумуляторний пилосос Electrolux. Він підкорив серця користувачів універсальністю, ефективністю і простотою експлуатації. Зберігання такого футуристичного пристрою буде також необтяжливим – через компактний розмір йому легко знайти місце навіть у найменших квартирах.

На відміну від роботів-пилососів, ціна на які досі доступна не всім, ручні модифікації пристроїв по кишені більшості українців.

З кожним роком пилососи дедалі більше піклуються про свого власника. Новинки 2021 року покликані максимально полегшити життя алергікам, оскільки очищують приміщення від 96% алергенів і пилу. А функція фільтрації повітря робить кімнату гігієнічною та комфортною для її господарів.

Ідеальна чистота у кожному куточку без зусиль

Фото: electrolux.ua

Важливою перевагою актуальних моделей ручних пилососів стала їхня автономність. На повному заряді можна прибрати у великому приміщенні, оскільки час безперервної роботи сягає години.

Мінімальна вага приладу, яка варіюється у межах трьох-чотирьох кілограмів, дає змогу розширити площу чистоти і боротися з пилом та брудом у найвіддаленіших куточках кімнат.

Замініть звичні губки та щітки на технологічний пристрій, щоб навести лад у всій квартирі:

  • на твердих підлогових покриттях. Ефективні насадки акуратно видаляють бруд із підлоги без подряпин;

  • на килимах і ковроліні. Ви легко позбудетеся пилу, навіть якщо у вас килим із густим ворсом;

  • на поверхні меблів. Проведіть пилососом по обивці меблів – і результат прибирання потішить;

  • на домашньому текстилі. Пил накопичується на шторах і пледах, приділіть увагу і їм, щоб досягнути ідеальної гігієнічності.

Завдяки невеликій вазі і значному запасу автономності ви зможете очистити шпалери, карнизи, стелю та килимки біля входу.

Комфорт і порядок, хай де ви перебуваєте

Акумуляторний пилосос Electrolux можна використовувати де завгодно: візьміть його у майстерню, гараж, офіс або на дачу, щоб і поза домом насолоджуватися чистотою і затишком.

Незамінний такий апарат для офісних або торгових приміщень – персонал легко перенесе його з одного кабінету до іншого і швидко підзарядить під час витрати енергії.

А завдяки безлічі насадок, які постачають у комплекті з пристроєм, ви влаштуєте генеральне прибирання у салоні автомобіля. Гнучкий і компактний девайс дістанеться до найнедоступніших ділянок салону.