Український бізнес-готель визнано найкращим у Європі

Для вибору переможця враховують рейтинг на найбільших міжнародних сайтах для мандрівників
Фото: nadiyahotel.com

Учасників оцінювало незалежне журі, до складу якого увійшли фахівці готельної справи зі всього світу. Нагороду "Найкращий бізнес-готель Європи ***" здобув готель "Надія" з Івано-Франківська.

На щорічній гала-церемонії премії International Hospitality Awards готель "Надія" (Івано-Франківськ) здобув нагороду "Найкращий бізнес-готель Європи ***".

Готелі оцінювало незалежне журі, до складу якого увійшли фахівці готельної справи зі всього світу. Також було враховано рейтинг на найбільших міжнародних сайтах для мандрівників – Booking.com і Trustyou.com (останній аналізує відгуки з понад 300 сайтів).

Фото: nadiyahotel.com

Усі оцінки членів журі та відгуки на сайтах перевіряла аудиторська компанія PwC (головний офіс – Лондон, Великобританія).

"Нагорода International Hospitality Awards – це результат багаторічної роботи нашої команди, сервісу високого рівня і постійного вдосконалення якості послуг. Нам дуже приємно, що саме готель "Надія" (nadiyahotel.com) здобув цю високу європейську нагороду! Ми любимо те, що робимо, і те, що робимо, ми робимо з любов'ю до наших гостей!" – сказала генеральний директор фірми "Надія" Маргарита Бойко.

Відео: Nadiya hotel ivano-frankivsk / YouTube