Кадировці, звірства бурятів, роздавання зброї населенню. Інтерв'ю Гордона з головою патрульної поліції "кіборгом" Маршалом. Трансляція

Жуков: У Росії на героїчних піснях усе закінчується
Фото: Євгеній Жуков / Facebook
На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю з колишнім українським військовим, "кіборгом", начальником департаменту патрульної поліції Євгенієм Жуковим.

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону Жуков говорив про те, як поліція та військові готувалися до повномасштабного вторгнення Росії, про плани росіян щодо зміни влади в Україні, як відбувалися перші сутички з окупантами, як почувалися російські десантники у Києві, наскільки професійною є армія противника і про роботу пропаганди РФ.

Військовий також розвінчав міфи про кадировців, розповів про цілі "першого терориста світу" президента РФ Володимира Путіна і чи варто вести з ним переговори. На його думку, росіяни разом із білорусами знову можуть спробувати захопити Київ.

Євгеній Жуков народився 15 липня 1986 року в місті Коломия Івано-Франківської області. Закінчив Одеський інститут сухопутних військ, факультет аеромобільних військ.

Служив у 79-й окремій аеромобільній бригаді у Миколаєві. Був командиром окремої розвідувальної десантної роти, заступником командира батальйону.

Із 2014 року взяв участь у війні на сході України, захищав "Донецький аеропорт". Відомий за позивним Маршал.

У вересні 2015 року Жуков здобув призначення на посаду заступника начальника департаменту патрульної служби Міністерства внутрішніх справ України, а з листопада того самого року очолив департамент.