Померлий Путін, деморалізована Росія, росіяни тікають у Грузію. Інтерв'ю Гордона з Кікабідзе. Трансляція

Кікабідзе: Такого спротиву світ не пам'ятає
Фото: depositphotos.com
На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю з грузинським актором, кінорежисером, сценаристом і співаком Вахтангом Кікабідзе.

Засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон записав інтерв'ю з Кікабідзе через Skype.

Головною темою інтерв'ю став напад Росії на Україну.

Кікабідзе сказав, що, на його думку, Україна переможе у цій "гидосвітній війні", а президент РФ занапастить свою країну.

"Україна має перемогти інших варіантів немає. Такого спротиву світ не пам'ятає. Нещодавно я записував ролик для України і сказав, що 100% ви виграєте, бо Бог на вашому боці", сказав актор.

Кікабідзе народився 1938 року у Тбілісі. У 19591965 роках навчався у Тбіліському державному університеті імені Іване Джавахішвілі, у 19611963 роках – в Інституті іноземних мов.

Прославився як соліст грузинської естрадної групи "Орера", у котрій виступав у 19601970 роках.

1966 року дебютував у кіно, зіграв у фільмі Миколи Санішвілі "Зустріч у горах". Найвідоміші картини за участю актора "Не журись!" (1968) та "Міміно" (1977).

1981 року Кікабідзе за своїм сценарієм зняв фільм "Будь здоровий, дорогий!", а 1985-го – "Чоловіки і всі інші".

2008 року відмовився від російського ордена Дружби через напад Росії на Грузію. Після цього припинив гастролі Росією. Послідовно критикує політику Путіна та підтримує Україну.

Із 2020 року є депутатом парламенту Грузії від блоку "Єдиний національний рух – Об'єднана опозиція – Сила в єдності". Кікабідзе досі продовжує концертну діяльність.