Путін – убивця, поминки Соловйова, обкурений Дюжев, Моргенштерн, Безруков, Пєвцов, Симоньян. Інтерв'ю Гордона з Паніним. Трансляція

Панін: Путін загнав себе у кут. Ніхто у світі не розмовлятиме з ним, як із рівним
Фото: Ростислав Гордон
На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю з російським актором Олексієм Паніним.

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону Олексій Панін розповів про відносини між росіянами та українцями в Іспанії, про спілкування з біженцями й підтримку України, про те, як був упевнений, що російський народ знесе владу, і розчарування, коли цього не сталося, про те, чому росіяни "щиро вірять, що російська армія бореться з фашистами", чому російські актори Сергій Безруков, Дмитро Пєвцов, Дмитро Дюжев, Іван Охлобистін та інші підтримують агресивну політику президента РФ Володимира Путіна, про пару пропагандистів Маргариту Симоньян і Тирана Кеосаяна, а також про те, яка доля може чекати на Путіна.

Панін народився 1977 року в Москві. Навчався у Російському інституті театрального мистецтва, але не закінчив його. Найвідоміші фільми за його участю – "Зірка" і "Піжмурки", а також серіал "Солдати".

Після анексії Криму Панін виступив на підтримку окупаційної політики російської влади, за що Служба безпеки України відкрила щодо актора кримінальне провадження. Проте в січні 2020 року Панін в Instagram попросив вибачення в українців за розв'язану Росією війну.

28 березня Панін записав відео, у якому засудив російську агресію проти України і назвав президента РФ Володимира Путіна катом.