"Ми дуже любимо діток одне одного". Нова пасія Камінського розповіла про стосунки з ним і його дітьми від Слави з "НеАнгелів"

Багата: Едгар робив усе як гідний справжній чоловік
Фото: edgar_kaminskyi / Instagram

Арт-директорка і співвласниця бренда Jean Gritsfeldt Ольга Багата заявила, що український пластичний хірург Едгар Камінський, колишній чоловік солістки групи "НеАнгели" Слави, добивався її й робить усе для розвитку стосунків.

Дівчина українського пластичного хірурга Едгара Камінського, арт-директорка і співвласниця бренда Jean Gritsfeldt Ольга Багата в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" зізналася, що він зробив перший крок у їхніх стосунках.

"У моєму випадку Едгар робив усе як гідний справжній чоловік. Він добивався мене, прагнув зробити все для того, щоб наші стосунки розвивалися. Тому він свого домігся. І робить це далі щодня", – розповіла Багата.

За її словами, вона вибудувала гарні стосунки з дітьми Камінського від шлюбу із солісткою групи "НеАнгели" Славою.

"У мене теж син. У нас троє діток, уявляєте? Ми взагалі дуже любимо діток одне одного. Бо сім'я – це найголовніше", – зазначила вона.

Багата заявила, що вона має добрі стосунки і з самою Славою.

"Усе чудово. Це ж мама діток і колишня дружина, тому в мене до всієї сім'ї велика повага", – підкреслила вона.

1 липня 2019 року Слава Камінська і пластичний хірург Едгар Камінський розлучилися.

Камінський зізнавався, що хотів розлучитися зі Славою ще у 2017 році.

Камінські жили у шлюбі з 2014 року. У пари двоє дітей: дочка Лаура народилася 6 грудня 2015 року, син Леонард – 13 грудня 2014 року.