Автора статті про будинок пропагандиста Кисельова в Коктебелі звільнили з роботи

Кисельов має будинок у Коктебелі
Скріншот: vesti.ru

Кримський архітектор Володимир Мазурін, який написав статтю про будинок російського пропагандиста Дмитра Кисельова в Коктебелі, розповів, що після звільнення з роботи у нього виникли проблеми зі здоров'ям.

Кримського архітектора Володимира Мазуріна, який написав статтю про будинок російського пропагандиста Дмитра Кисельова в Коктебелі, звільнили з будівельної компанії "Столица". Про це він сам повідомив "Новой газете".

"4 жовтня розбудили рано-вранці, сказали, що терміново потрібно під'їхати в офіс у Сімферополь. А я живу у Феодосії. Приїхав – мені відразу кажуть: ви нам більше не потрібні. І подають угоду про розірвання договору. За згодою сторін", – розповів він.

Архітектор розповів, що після цього у нього виникли проблеми зі здоров'ям.

"Тиск 180/90 і цукор у крові 20,8 ммоль", – сказав він, додавши відповідні медичні документи.

Статтю Мазуріна "Чародії зсувного схилу" опублікували в місцевій газеті "Город 24", згодом редактора змусили викупити весь наклад із цим матеріалом, а до електронної версії внесли зміни.

У статті Мазуріна, електронну копію якої опубліковано на Telegram-каналі "Крымский канал", ідеться, що будинок оцінюють у суму приблизно 200 млн руб. (86 млн грн).

У 2012 році газета "Сьогодні" писала, що Кисельов у Криму збудував таунгаус із п'ятьма санвузлами, ліфтовим підйомником і басейном, звідки відкривається краєвид на Коктебельську бухту.