Комітет Ради проведе засідання на адмінкордоні із Кримом

Засідання відбудеться на "Чонгарі"
Фото: dpsu.gov.ua

Засідання комітету Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин відбудеться на КПВВ "Чонгар".

12 лютого на адміністративному кордоні з окупованим Кримом проведе своє засідання комітет Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин. Про це інформує його сайт.

"У приміщенні автовокзалу КПВВ "Чонгар" відбудеться виїзне засідання комітету щодо умов перебування на КПВВ, транспортного сполучення, отримання адміністративних, медичних та інших послуг", – ідеться в повідомленні.

Перед засіданням народні депутати планують поспілкуватися із громадянами, які перетинають адмінкордон з окупованим півостровом.

До складу комітету входить 10 народних депутатів. Їхній робочий візит до Херсонської області розпочався 11 лютого.

Росія анексувала Крим після незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна і більшість країн світу. Наразі між материковою Україною і Кримом діє контрольно-пропускний режим, а Київ де-факто не контролює півострова.