Представництво президента України у Криму анонсувало появу чат-бота для кримчан

Ташева: За мною закріплена служба звернень громадян
Фото: krymr.com

Більшість жителів Криму звертається у представництво президента України в АРК Крим через брак інформації, зазначила заступниця постійного представника Таміла Ташева. За її словами, їм допоможе чат-бот.

Представництво президента України в Автономній Республіці Крим планує запустити чат-бот для жителів окупованого півострова. Про це 1 січня в ефірі радіо "Крим.Реалії" повідомила заступниця постійного представника президента України в АРК Таміла Ташева.

"За мною закріплена служба звернень громадян. Зараз ми намагаємося зробити її більш ефективною, щоб у нас з'явився модний зараз чат-бот, до якого будь-який кримчанин міг би звернутися й отримати базову відповідь. Найчастіше громадяни з окупованих територій звертаються до представництва просто тому, що не мають якоїсь інформації", – сказала вона.

За словами Ташевої, "першу хвилю цих звернень можна було б зняти чат-ботом, тому що це найбільш поширені запитання".

Росія анексувала Крим після силової блокади українських військових частин і незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу. На адміністративному кордоні з АРК діє контрольно-пропускний режим.