Із кримських лікарень виписали всіх постраждалих унаслідок стрілянини в Керчі – "МОЗ" Криму

17 жовтня у Керчі сталося масове вбивство
Фото: EPA

"Кілька потерпілих", які потрапили до лікарні 17 жовтня унаслідок нападу на політехнічний коледж у Керчі, залишається у лікарнях Москви і Краснодара, розповів "заступник міністра охорони здоров'я" окупованого Криму Микола Деркач.

Із лікарень Криму виписали всіх постраждалих унаслідок стрілянини і вибуху в політехнічному коледжі в Керчі. Про це 22 листопада повідомив ТАСС "заступник міністра охорони здоров'я" окупованого півострова Микола Деркач.

Він додав, що кілька постраждалих ще проходять лікування у лікарнях Москви і Краснодарау.

14 листопада Деркач повідомляв, що в лікарнях Криму перебувало шестеро осіб, у Москві і на Кубані – 10.

17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованій Керчі спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами, також сталася стрілянина.

За інформацією Слідчого комітету РФ, напад скоїв студент коледжу Владислав Росляков. Слідство вважає, що він застрелився після атаки.

Загинула 21 особа (включно зі стрільцем), приблизно 50 постраждали.

Спочатку в Слідкомі РФ заявили, що кримінальну справу відкрито за ознаками злочину, передбаченого ст. 205 Кримінального кодексу РФ (терористичний акт), але потім його перекваліфікували на ч. 2 ст. 105 (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом).

Розслідування веде прокуратура, вона відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт, що спричинив загибель людей).