Український футболіст заявив, що у Криму зник його батько

Каплієнко виступав за юнацьку збірну України
Фото: aleksandr.kaplienko / Instagram

За словами українського футболіста Олександра Каплієнка, востаннє його батько Максим виходив на зв'язок з окупованого Криму 10 серпня.

Колишній гравець юнацької збірної України з футболу Олександр Каплієнко заявив, що в окупованому Криму зник його батько Максим. Про це спортсмен написав 4 вересня в Instagram.

"Зник мій тато Каплієнко Максим Володимирович, 17 серпня 1976 року народження. Востаннє виходив на зв'язок 10 серпня 2019-го. Останнє місцеперебування в Сімферополі – місце його роботи. Він поїхав у Севастополь, але за кілька днів ми не могли до нього додзвонитися, зателефонували на його роботу, його напарник сказав, що на роботі його немає. Зателефонували в Севастополь, там його теж немає. На дзвінки не відповідає", – розповів Каплієнко.

Каплієнко народився в березні 1996 року в Запоріжжі. Виступав за юнацькі збірні України (U-17, U-19), грав в українських і зарубіжних клубах. Зараз захищає кольори тбіліського "Динамо".

Росія анексувала Крим і Севастополь після силової блокади українських військових частин і незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу.