Поклонська заявила про "недолугість поглядів" Собчак, яка назвала жителів Криму неповноцінними

Поклонська відреагувала на слова Собчак про неповноцінність кримчан
Фото: ЕРА

Екс-прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що "внутрішнє шкідництво і зарозумілість" дають змогу телеведучій Ксенії Собчак спекулювати на темі повноцінності кримчан.

Слова потенційного кандидата у президенти Росії, телеведучої Ксенії Собчак про неповноцінність жителів анексованого Криму свідчать про недолугість її поглядів. Про це заявила у коментарі "РИА Новости" депутат Держдуми РФ, екс-прокурор Криму Наталія Поклонська. 

За словами Поклонської, тільки "внутрішнє шкідництво і зарозумілість" деяких політиків дають змогу спекулювати на темі повноцінності прав кримчан.

Депутат уважає, що це "особиста біда таких політиків", яка свідчить про недолугість їхніх поглядів.

Вона підкреслила, що Крим сьогодні активно розвивається, будують міст і аеропорт, їдуть іноземні туристи, європейські політики, а мери міст із Франції та Італії укладають із містами півострова угоди про співпрацю.

На думку Поклонської, "не бачити і не цінувати цього може тільки дурень".

15 січня Собчак назвала жителів Криму неповноцінними стосовно світу через те, що міжнародні компанії не хочуть приходити на анексований півострів, боячись потрапити під санкції.

Росія анексувала Крим після псевдореферендуму в березні 2014 року. Більшість країн світу, зокрема Україна, не визнає приєднання півострова до складу Російської Федерації.