Японія, США, Греція, африканські країни. Прем'єра дебютної картини українського режисера Капралова відбудеться на трьох континентах

Головну роль у картині зіграла голлівудська актриса українського походження Іванна Сахно
Фото: Stas Kapralov / Facebook

Права на показ картини Let It Snow придбало сім міжнародних кінокомпаній. Прем'єру картини заплановано у США, Японії, Сінгапурі, Хорватії, Греції, країнах Близького Сходу і деяких африканських країнах.

На YouTube-каналі компанії Solar Media Entertainment оприлюднено міжнародний трейлер фільму українського режисера Стаса Капралова Let it snow, який було створено у копродукції України з Іспанією і США.

Продюсером фільму є Сергій Лавренюк. 

Видео: Solar Media Entertainment/ YouTube

рейлер розрахований на аудиторію Сполучених Штатів. Ось таким вони бачать моє кіно", – написав Капралов.

30 червня Капралов повідомив, що голлівудський дистриб'ютор Lionsgate, який випускав такі фільми, як "Реквієм за мрією", "Голодні ігри", "Пила", "Перевізник", "Американський психопат", купив права на показ картини в Голлівуді.

Слідом за голлівудською компанією права на показ українського фільму придбали ще шість міжнародних кінокомпаній.

За словами Капралова, його фільм покажуть на трьох континентах, включно з Африкою. Зокрема картину Let It Snow побачать у Японії, Сінгапурі, Хорватії, Сербії, Македонії, Боснії і Герцоговині, країнах Близького Сходу та деяких країнах Африки.

Головну роль у картині зіграла голлівудська актриса українського походження Іванна Сахно. За сюжетом її героїня-сноубордистка тікає від переслідувача, але потрапляє під снігохід.

Let It Snow – перша українська стрічка, яку покажуть у Голлівуді. Прем'єру фільму заплановано на 22 вересня.