Лоліта Мілявська: Коломойський – хижий, потужний, і я чула, що завдяки йому в Україні з'явилися люди зі свастикою

Мілявська про Коломойського: Хижий, потужний
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Російська співачка Лоліта Мілявська в авторській програмі засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона заявила, що через українського бізнесмена Ігоря Коломойського по вулицях в Україні почали ходити люди зі свастикою.

Російська співачка Лоліта Мілявська в авторській програмі засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона назвала українського бізнесмена Ігоря Коломойського потужним політиком із від'ємним знаком.

"Я розумію, що це потужний політик, можливо, з негативним  знаком. Хижий, потужний, і, в принципі, те, що я чула як обиватель, що якраз завдяки Коломойському на Україні... В Україні з'явилися люди, які зі свастикою. Ось що я чула як обиватель", – зазначила Мілявська.

Вона додала, що чула такі розмови від "бабок-пліткарок".

Лоліта Мілявська: Яких п...здюлів я дістала в Росії за фразу "Для мене Крим – як і  раніше, Україна в душі". Читайте повну версію інтерв'ю

У 2014 році лідер Компартії України Петро Симоненко стверджував, що "рушійні сили Майдану – "Свободу", УДАР і "Батьківщину" фінансували з кишені на той момент губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

У 2015 році колишній командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук говорив, що Коломойський фінансує деякі з українських добровольчих батальйонів.

Видео: В гостях у Гордона / YouTube