Dzidzio, який перебуває в лікарні після побиття, скасував усі концерти і корпоративи на найближчий місяць

Новорічні виступи Dzidzio скасував
Фото: dzidzio / Instagram

Український співак Dzidzio (Михайло Хома) заявив, що скасовує виступи через проблеми зі слухом після нападу у Києві. Співак зазначив, що сьогодні вранці йому погіршало.

Український співак Dzidzio (Михайло Хома) заявив, що змушений скасувати виступи через госпіталізацію після нападу в Києві. Про це він повідомив 29 грудня в Instagram.

"Я хочу звернутися до всіх і розказати ситуацію, яка сталася вчора зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько восьми осіб неслов'янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який, на мою думку, є у злочинній змові зі [співаком, екс-учасником гурту Dzidzio] Олегом Турком. Учора я перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається", – написав він.

За словами співака, у нього діагностували розрив барабанної перетинки лівого вуха, і 29 грудня вранці він почувається гірше.

"Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі новорічні свята. Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, у тому числі відміняємо корпоративні виступи в новорічну ніч", – заявив Dzidzio.

Він підкреслив, що для нього як для музиканта передусім важливий слух, який він може втратити.

28 грудня на Dzidzio в Києві здійснили напад, який сам співак назвав спробою рейдерського захоплення. Зловмисники зникли.

Поліція ввела план "Перехоплення" і пізніше виявила одну з машин, на яких виїхали люди, що побили артиста. Слідчі кваліфікували інцидент за ст. 125 Кримінального кодексу України (умисні легкі тілесні ушкодження).

Піар-менеджер музиканта Лілія Слюсар заявила, що один із трьох нападників на музиканта – Мішков – стверджує, що купив 25% компанії Meison Entertainment, але не надав документів. Водночас, за словами Слюсар, чоловік вимагав ділитися із ним прибутком.