Барац: Ми перші, кого переміг Зеленський. Порошенко був другим

Барац: Ми провалилися страшно. Зеленський нас переміг у цьому абсолютно
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com
Російський актор і продюсер Леонід Барац розповів засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, що кілька років тому "Квартет І", співзасновником якого він є, відмовився перенести прем'єру свого фільму "Швидше, ніж кролики", яку запланували на один час із картиною "Любов у великому місті 3" студії "Квартал 95" нинішнього президента України Володимира Зеленського. За словами Бараца, "Квартет І" програв "Кварталу 95", як колишній президент України Петро Порошенко програв на виборах Зеленському.

Російський актор і продюсер Леонід Барац в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону розповів, що особисто не знайомий із колишнім колегою, а нині президентом України Володимиром Зеленським, але вважає його талановитою людиною.

"Чудовий, дотепний, дуже привабливий. Мені не завжди подобається те, що він говорить, але він дуже талановита людина, він дуже хороший", – зазначив Барац.

Він розповів, що кілька років тому між їхнім продакшном і студією "Квартал 95" Зеленського стався кумедний епізод.

"У нас була одна ситуація, досить весела. Ми виходили з фільмом "Швидше, ніж кролики", а в Зеленського виходили чергові "Побачення" або "Кохання у великому місті" – щось на кшталт цього (прем'єра обох фільмів відбулася в січні 2014 року. – "ГОРДОН"). Але перед цим у нас був фільм, яким ми заробили найбільшу касу, "Про що ще говорять чоловіки". І Зеленський зателефонував Славі [Хаїту] і сказав (а ми були приблизно на одну дату): "Друзі, давайте якось розійдемося з датами. Підіть із нашої дати". На що йому Слава відповів: "Знаєте що? Підіть самі з нашої дати". І як же ми програли їм!" – сказав Барац.

За словами актора, їхня творча студія "Квартет І" була впевнена, що після попередніх успішних фільмів ("День виборів", "День радіо", "Про що говорять чоловіки", "Про що ще говорять чоловіки") успіх "Швидше, ніж кролики" безумовний.

"Нам же здавалося, що в нас кредит довіри такий, що на нас підуть і дивитимуться, і все що завгодно. "Швидше, ніж кролики" – дуже складне кіно. І ми провалилися страшно. Зеленський нас переміг у цьому абсолютно", – сказав Барац.

"Тобто ви другий, кого Зеленський переміг. Першим був [п'ятий президент України Петро] Порошенко [який програв Зеленському вибори 2019 року]", – пожартував Гордон.

"Ні, ми перші. А Порошенко був другим", – відповів Барац.

"Він і тут другий", – сказав Гордон.

Інтерв'ю з Барацом вийде сьогодні на YouTube-каналі "В гостях у Гордона". Трансляцію розпочнуть о 18.00

Відео: В гостях у Гордона / YouTube

Фільм "Швидше, ніж кролики", головні ролі в якому виконали актори "Квартету І" Барац, Хаїт, Олександр Демидов і Каміль Ларін, зібрав у прокаті $5,9 млн (за бюджету $3 млн). Бюджет фільму "Кохання у великому місті 3" становив $2,7 млн, у прокаті він зібрав $15,88 млн, зазначав "Коммерсантъ". У фільмі знімалися Зеленський, російські актори Олексій Чадов і Світлана Ходченкова, голлівудська актриса Шерон Стоун, українська співачка Віра Брежнєва, російський співак Філіп Кіркоров та інші.