Чоловік Самойлової заявив, що вона поки не отримувала інформації про можливу заборону на в'їзд до України

У підготовці Самойлової до "Євробачення 2017" нічого не змінилося, зазначив її чоловік
Фото: Юлия Самойлова - Официальная группа / "ВКонтакте"

Російська співачка Юлія Самойлова готується до "Євробачення 2017" із педагогом з вокалу та перекладачем, зазначив її чоловік Олексій Таран.

Команда російської співачки Юлії Самойлової, яка займається підготовкою до її участі в конкурсі "Євробачення 2017", не отримувала повідомлень про відмову у в'їзді в Україну. Про це "Комерсант FM" заявив її чоловік Олексій Таран.

За його словами, нічого не змінилося, Самойлова готується з педагогом із вокалу та перекладачем, і зараз "робота кипить".

Таран зазначив, що інформація про можливу заборону в'їзду Самойлової в Україну до них "не надходила".

12 березня 2017 року в Росії завершився внутрішній конкурсний відбір виконавців і композицій для участі в музичному конкурсі "Євробачення 2017". За його підсумками РФ в Україні буде представляти Самойлова з піснею Flame Is Burning.

Співачка з дитинства прикута до інвалідного візка.

Незабаром стало відомо, що влітку 2015 року Самойлова виступала в окупованому Криму: вона брала участь у гала-концерті "Світ спорту та добра" в Керчі. Проїзд у Крим без проходження української митниці (з території Росії) є порушенням українського законодавства.

20 березня голова Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що СБУ підготувала рішення про заборону для Самойлової на в'їзд до країни.