Фронтмен Kalush Orchestra Псюк розігрує рожеву панамку і скляний мікрофон із логотипом "Євробачення 2022". Як стати учасником

Притула: Kalush Orchestra потішили нас перемогою на Eurovision Song Contest, але всі ми чекаємо на перемогу України у війні проти окупантів
Скріншот: Сергій Притула / Facebook
Фронтмен українського гурту Kalush Orchestra Олег Псюк разом із ведучим і волонтером Сергієм Притулою 25 травня оголосив про розіграш своєї рожевої панамки та скляного мікрофону з логотипом міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2022". Про це повідомляють на сторінці ведучого у Facebook.

"Такого в історії "Євробачення" ще не було і навряд чи буде. Але й час зараз унікальний. Kalush Orchestra потішили нас перемогою на Eurovision Song Contest, але всі ми чекаємо на перемогу України у війні проти окупантів. І тепер головний приз Європи допомагатиме нашій головній перемозі, – заявив Притула. – Хлопці віддають свій скляний мікрофон для допомоги ЗСУ! А на додачу ще й свою легендарну рожеву панамку, аналогів якій у світі немає, для допомоги українській армії! Отже, панамка з потом і слізьми соліста гурту Олега Псюка може стати вашою всього за 200 грн".

У розіграші панамки беруть участь ті, хто переказав на вказаний рахунок внесок у розмірі 200 грн.

"За кожні 200 грн ви отримуєте один запис у таблиці, з якого випадково визначимо переможця. Більше донатів робите – більше шансів на перемогу", – пояснив Притула.

Скляний мікрофон дістанеться тому, хто перекаже на рахунок благодійного фонду ведучого максимальну суму. Дати закінчення розіграшу не називають.

Контекст:

14 травня у фіналі "Євробачення 2022" у Турині (Італія) брали участь представники із 25 країн.

Переможцем конкурсу став український гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania. За оцінками професійного журі українці посіли четверте місце і вийшли на перше завдяки оцінкам телеглядачів, сумарно набравши 631 бал. Отже, "Євробачення 2023" має відбутися в Україні.