Інтерв'ю Гордона з Водонаєвою. Де і коли дивитися

Інтерв'ю з Водонаєвою записали 7 серпня за допомогою Skype
Фото: alenavodonaeva / Instagram

Інтерв'ю засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона з російською журналісткою, телеведучою, моделлю Оленою Водонаєвою вийде сьогодні о 18.00 на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Сьогодні ввечері на YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийде інтерв'ю з російською журналісткою, телеведучою, моделлю Оленою Водонаєвою, повідомив "ГОРДОН" засновник видання Дмитро Гордон.

Інтерв'ю записали 7 серпня за допомогою Skype. Трансляція розпочнеться о 18.00.

Під час програми Водонаєва говорила про своє тюменське дитинство, батьків, стосунки з чоловіками, телеведучу Ксенію Собчак, участь у проєкті "Дом-2", конфлікт Росії та України, Крим, російську пропаганду, а також про президента РФ Володимира Путіна.

"Чи хотіла б я стати президенткою Російської Федерації? Боюся, що я, напевно, не впоралася б із такою посадою. Я б, напевно, хотіла займатися питаннями жінок, допомагати вирішувати [проблеми] і брати відповідальність там, де це стосується прав жінок, домашнього насильства... Але керувати величезною країною, напевно, дуже складно. Людина, яка йде на посаду президента, має розуміти, що це не тільки красиве звання – президент країни, це дійсно велика відповідальність. У нас стільки проблем у регіонах! Якби зараз я взяла Росію під своє крило... Хоча, у принципі, Дмитре, а чому б не навести лад?" – так Водонаєва відповіла на запитання про президентські амбіції.

Водонаєва народилася 1982 року в Тюмені. Закінчила філологічний факультет Тюменського державного університету, за фахом – журналістка. Працювала на телебаченні в Тюмені, 2004 року переїхала до Москви для участі в реаліті-шоу "Дом-2". Майже за три роки покинула телепроєкт.

Після "Дома-2" була ведучою на кількох російських каналах, зокрема на РЕН ТВ, "Перец", "MTV Россия". Брала участь у кількох телевізійних шоу, зокрема в "Танцях із зірками".

Як модель знімалася для чоловічих журналів Maxim і Playboy.

Зараз розвиває свій YouTube-канал, на якому публікує влоги на суспільно-політичні теми, і блог в Instagram, де у неї 2,2 млн підписників.

Водонаєва була двічі заміжньою, виховує сина Богдана від першого шлюбу (2010).