Помер американський актор – зірка "Роккі", "Хижака" й "Мандалорця"

Везерс помер у віці 76 років
Фото: Youngjim / Wikipedia

Американський актор Карл Везерс помер у США у віці 76 років, повідомляє 2 лютого видання Deadline.

Везерс помер 1 лютого, пише Deadline із посиланням на повідомлення сім'ї актора. Причини смерті не розкривають. Сім'я актора повідомила, що Везерс "пішов уві сні".

Популярність актору принесли зйомки в чотирьох фільмах франшизи "Роккі" (з 1976-го до 1985 року) разом із Сільвестром Сталлоне, де Везерс виконав роль бійця Аполло Кріда.

Окрім того, актор знімався разом з Арнольдом Шварценеггером у фільмі "Хижак" 1987 року, а також в епізодах серіалів "Старскі та Гатч" і "Вулиці Сан-Франциско".

Везерс також знявся у трьох сезонах серіалу "Мандалорець", починаючи із 2019 року. Він зіграв Грифа Каргу, главу Гільдії мисливців за головами. 2021 року за цю роль актора номінували на премію "Еммі".

Контекст:

Везерс народився 14 січня 1948 року в Новому Орлеані. Він серйозно грав в американський футбол, але вже 1974 року вирішив присвятити себе акторській професії. За кар'єру, яка тривала 50 років, Везерс знявся в більш ніж 75 фільмах, шоу і серіалах. Окрім того, у кількох проєктах він був продюсером і телережисером.