Поплавський відсвяткував 28-річчя ректорства в київському університеті культури

Михайло Поплавський став ректором КНУКіМ 1993 року
Фото: Михайло Поплавський / Facebook
Михайло Поплавський 21 квітня відсвяткував 28-му річницю ректорства в Київському національному університеті культури і мистецтв. Про це він повідомив у Facebook.

"28-ма річниця ректорства в університеті культури! Мій другий дім, моя велика університетська родина. Дякую всім за привітання! Я щасливий! Люблю вас, далі буде", – написав співучий ректор.

Михайло Поплавський – доктор педагогічних наук, професор. У 1993 році він став наймолодшим ректором КНУКіМ. На початку квітня вийшов документальний фільм про Поплавського "Ректор. Нові часи".

Відео: Михайло Поплавський / YouTube

Засновниця і генеральна директорка консалтингового агентства Branding & Consulting VVV Вілена Воронова заявила, що за період, коли КНУКіМ очолює Поплавський, університет "став справжнім брендом у сфері освіти – сильним і капіталізованим". Цитує Воронову "РБК-Україна".

Вона зазначила, що Поплавський "зі студентських лав і до сьогодні ламав і ламає стереотипи", створюючи "нову парадигму у справі".

"Прийміть щире шанування та визнання за всі таланти, найбільший серед яких – талант людяності. Я зичу вам довгого натхненного життя. Працюйте і надалі у нестримному розвої, щоб не було зупину ні вашим літам, ні вашій діяльності", – привітала вона ректора КНУКіМ.