Режисер фільму "Мої думки тихі" виставив на аукціон раніше не презентовану версію сценарію цього фільму. Вторговані гроші передасть ЗСУ

"Мої думки тихі" дебютна картина Лукіча
Фото: Antonio Lukić / Facebook

Український режисер Антоніо Лукіч передав сценарій фільму "Мої думки тихі" на благодійний аукціон. Про це 15 серпня на своїй сторінці в Instagram повідомив український режисер Наріман Алієв.

"Антоніо Лукіч надав сценарій стрічки "Мої думки тихі" зі сценами, які не увійшли у фільм. Також унікальні розкадровування та неопубліковані артматеріали до фільму. Автограф від режисера. Усе це очікує переможця", – анонсував лот Алієв.

Аукціон одночасно проводять у Twitter, Instagram та Facebook, він завершиться 18 серпня. Стартова ціна лота становить 2 тис. грн.

Гроші буде передано на підтримку ЗСУ, а також благодійному фонду "Художній український рух".

Лукіч 16 серпня на своїй сторінці у Facebook, коментуючи аукціон, заявив, що лот є єдиною у своєму роді режисерською версією фільму й у такому вигляді його раніше ніде не було презентовано.

Контекст:

Раніше Наріман Алієв продав сценарій свого фільму "Додому" на такому самому аукціоні за 90 тис. грн, а гроші передав на потреби ЗСУ.

"Мої думки тихі" – дебютна картина Лукіча. Прем'єра фільму в українських кінотеатрах відбулася 16 січня 2020 року. Головні ролі у трагікомедії зіграли Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський.

Картина Лукіча здобула нагороду Української кіноакадемії в номінації "Найкращий фільм". Восени 2020 року фільм з'явиться на європейській стримінговій платформі HBO Europe.