Цимбалюк-Романовська: Коли ми познайомилися, будинок Джигарханяна був запущеним. Павутина висіла на стелі, міль їла весь його одяг

Джигарханян і Цимбалюк-Романовська одружилися 2016 року, а за півтора року розлучилися

Фото: Виталина Цымбалюк-Романовская / Facebook
Колишня дружина радянського й російського актора Армена Джигарханяна Віталіна Цимбалюк-Романовська розповіла в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, що в момент знайомства з артистом на початку 2000-х він був дуже самотньою людиною і вже не думав, що в нього будуть стосунки із жінкою.

Колишня дружина радянського й російського актора Армена Джигарханяна піаністка Віталіна Цимбалюк-Романовська розповіла, що в момент їхнього знайомства артист був дуже самотнім, а його квартира була дуже запущеною. Про це вона сказала в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону.

"Відразу було видно, що він дуже самотня людина... Він мені навіть потім казав: "Я довго думав останніми роками, що в мене ні з ким не буде близьких стосунків". Маю на увазі стосунків із жінками. Він думав, що вже не буде й не може бути", – згадала Цимбалюк-Романовська.

Вона розповіла, що, коли вперше потрапила в його квартиру, була здивована, наскільки вона занедбана.

"Це сумна історія. Будинок був запущеним. Там навіть ніхто не прибирав, бо Армен Борисович не збирався нікого запрошувати. Він не любив сторонніх людей. Він сам щось робив, але що він міг робити сам у 67 чи 68 років, постійно перебуваючи на роботі? Там були якісь обрубані штори, якась павутина [висіла] на стелі (а стеля була високою), якась міль літала і їла весь його одяг він ходив у дірках. Це правда. Але він не зважав на це", – розповіла Цимбалюк-Романовська.

За її словами, життя Джигарханяна змінилося, коли в них почалися постійні стосунки.

"Коли ми стали з ним уже жити разом (це сталося не відразу, а якийсь час потому), він навіть фізично почав інакше почуватися. Він не знав, що може собі дозволити жити інакше. Він сам не ходив у магазини, тому міг носити речі, яким по 1015 років. Для нього це було нормально, йому було комфортно. Була така ситуація: у нього був костюм і туфлі, які мали не дуже добрий вигляд. І його дуже близький друг, вірменський режисер Нерсес Гедеонович Оганесян (ми дуже близько дружили, часто зустрічалися) мені якоїсь миті каже: "Віталіно, а ти не могла б цей його костюм викинути?". Я кажу: "Ну як же я викину, якщо він у ньому ходить? І потім, що я йому скажу?". Армен Борисович дуже був до речей прив'язаним", – сказала колишня дружина актора.

Вона розповіла, що повністю оновила йому гардероб, коли він переїхав із квартири на Арбаті в Москві в підмосковне село Глухово, де вони прожили вісім років.

Інтерв'ю з Цимбалюк-Романовською вийде сьогодні на YouTube-каналі "В гостях у Гордона". Трансляція розпочнеться о 18.00

Цимбалюк-Романовська народилася 1978 року в Києві. Закінчила Національну музичну академію України імені Чайковського.

2001 року познайомилася із Джигарханяном, між ними, незважаючи на 44-річну різницю у віці, зав'язалися романтичні стосунки. Із 2010 року вони жили в цивільному шлюбі, а 2016 року оформили стосунки офіційно. У шлюбі з актором Цимбалюк-Романовська пробула півтора року – їхнє розлучення відбулося 2017 року, його супроводжував скандал. Джигарханян звинуватив дружину у крадіжці, вона всі звинувачення відкинула.