Університет культури очолив рейтинг найкращих вишів культури та мистецтв України 2023 року

Уже три роки поспіль університет культури залишається флагманом українського освітнього процесу
Фото: knu_kim / Instagram
Інформаційний ресурс "Освіта.ua" презентував виші сфери культури та мистецтв, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України 2023 року.

Київський національний університет культури та мистецтв утримує провідну позицію – перше місце в десятці найкращих закладів вищої освіти у сфері культури та мистецтв України.

Уже три роки поспіль (2020, 2021, 2023) університет культури залишається флагманом українського освітнього процесу.

Скріншот: osvita.ua

Київський національний університет культури та мистецтв і далі активно розвивається й покращує рівень освітніх послуг для українських студентів.

Фото: knu_kim / Instagram

Молодь навчається за новітніми освітніми програмами, акцент на професійно-практичному блоці навчання, яке проводять в інноваційних лабораторіях, оснащених високотехнологічним мультимедійним обладнанням; зіркові викладачі-практики, майстри високого класу, викладають на престижних факультетах: PR, журналістики та кібербезпеки, готельно-ресторанного бізнесу, кіно і телебачення, хореографічного мистецтва, дизайну та реклами, івент-менеджменту, фешн і шоу-бізнесу, театру, кіно та естради, музичного мистецтва.

Фото: knu_kim / Instagram

Михайло Поплавський проголосив 2023 рік роком інновацій КНУКіМ, серед яких: впровадження модернізованих освітніх програм, диджиталізація освітнього процесу – "Університет у смартфоні", – створення відеолекторія, автоматизація Університету культури через СRM-систему, запуск МЕТАвсесвіту та VR-освіти, створення лабораторії з доповненою реальністю та штучним інтелектом, відкриття високотехнологічного знімального павільйону Space-Studio "ПоплавОК" і лабораторії Motion Design.

Фото: knu_kim / Instagram

Університет культури – університет майбутнього, інноваційний креативний простір для студентів, який дає можливість реалізовувати різноманітні проєкти та втілювати сміливі творчі ідеї.

Фото: knu_kim / Instagram


"Найголовніше сьогодні – зберегти інтелектуальний потенціал країни! Забезпечувати якісну освіту та умови для особистісного і професійного розвитку кожного студента. Ми об'єднуємо в університеті культури найпрогресивнішу та найталановитішу молодь", – наголошує ректор КНУКіМ Михайло Поплавський.