Black Friday на Kasta.ua стартує 19 листопада

Останній день акції – 23 листопада
Фото: kasta.ua
Місія компанії Kasta – постійно дивувати клієнтів, впроваджуючи інновації, та робити онлайн-шопінг зручнішим, дешевшим і швидшим. Проект Black Friday на Kasta ліг в основу місії компанії, оскільки вже шість років поспіль дивує клієнтів асортиментом та цінами, а постачальників – обсягами продажів.

Розпродаж "Чорна п’ятниця 2018" починається на чотири дні раніше! Компанія Kasta підготувала сюрприз для клієнтів і стартує вже сьогодні (19 листопада). Але найцікавіше очікує всіх 23 листопада.

Команда щиро вірить, що кожен із відвідувачів сайта з 19-го до 23 листопада обов’язково знайде свій вдалий образ чи покупку.

Протягом останніх шести років розпродаж Black Friday став частиною нових традицій, які компанія Kasta успішно впроваджує в життя паралельно з іншими зручними сервісами онлайн-шопінгу.

У Kasta стверджують: "Зараз головний акцент у підготовці розпродажу БФ змістився з простої комунікації переваг шопінгу в інтернеті на утримання самої суті акції – максимально високих та чесних знижок".

Проект 2018 року було повністю сфокусовано на пошуку найкращої ціни та на асортименті, що базується на клієнтських уподобаннях. Дирекція закупівель ретельно добирала товар на сайт, виходячи з "лайків" клієнтів, які весь рік збирав та аналізував відділ аналітики. Компанія залучила приблизно 800 постачальників найпопулярніших брендів, зокрема: Zara, Adidas, Nike, Bershka, New Balance, Michael Kors, Richmond, Carters, Tommy Hilfiger, Victoria’s Secret, Reebok, Mango, Chicco, Stradivarius, Massimo Dutti, Armani, Reima. Розмір знижки варіюється залежно від конкретної акції і постачальника, але в Kasta заявляють, що максимальна знижка сягатиме 90%.

Цього року, окрім очевидного різноманіття, насиченості асортименту та дійсно чесних цін, команда також додала масу додаткових переваг до покупок на сайті Kasta:

  1. Відтепер є можливість підписатися на улюблений бренд та одержувати повідомлення, коли на нього буде діяти знижка.
  2. Оскільки за статистикою компанії 70% людей користуються телефоном для шопінгу, акції у мобільному додатку будуть починатися на 15 хвилин раніше, а товари коштуватимуть на 1% дешевше.
  3. Під час купівлі з карткою Visa клієнти одержують додаткові 5% знижки на всі покупки та 20% знижки на кожну п’яту транзакцію на сайті (до речі, знижка від Visa сумується зі знижкою у додатку).
  4. Покупки можна оглянути та поміряти в одному з 97 відділень KastaPost, відкритих у багатьох українських містах.
  5. Якщо річ не сподобалась, гроші повернуть на картку впродовж трьох хвилин.

Згідно з анонсом, розпродаж починається 19 листопада, останній день – 23 листопада, він діятиме по всій території України.

Дізнатися детальніше про всі умови ви можете на сторінці: https://kasta.ua/info/blackfriday/.