Кличко закликав киян залишатися вдома у свята 8-го і 9 травня

Кличко закликав киян уберегти членів сімей ветеранів Другої світової війни від імовірного зараження коронавірусом
Фото: depositphotos.com

Мер Києва Віталій Кличко закликав не використовувати День пам'яті та примирення і День Перемоги над нацизмом для дестабілізації ситуації, він наголосив, що правоохоронці в ці дні переходять на посилений режим патрулювання.

Мер Києва Віталій Кличко закликає киян у День Перемоги залишатися вдома і вберегти членів сімей ветеранів Другої світової війни від імовірного зараження коронавірусною інфекцією. Про це він заявив під час брифінгу, повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

Кличко зазначив, що матеріальну допомогу з нагоди Дня Перемоги дадуть приблизно 78 тис. осіб – ветеранам Другої світової, АТО на Донбасі, учасникам Революції гідності та воїнам-інтернаціоналістам.

"Хочу попередити тих людей, які планують під час цих свят політичні акції і провокації: не варто ці дні використовувати задля дестабілізації ситуації і власного піару", – підкреслив Кличко.

Він додав, що 8-го і 9 травня, у День пам'яті та примирення і День Перемоги над нацизмом, у Києві правоохоронці переходять на посилений режим служби.

Станом на сьогодні в Києві вже інфіковано 1583 людини, померли 28 осіб.

Станом на ранок 5 травня в Україні коронавірус підтверджено у 12 697 осіб, 1875 із них – вилікувалися, а 316 – померли.