На в'їздах до Києва поліція проводить перевірку автомобілів, утворилися великі затори

Водії скаржаться, що не можуть доїхати до Києва
Фото: Olena Vecherovska / Facebook

Поліція оглядає автомобілі, зокрема на в'їзді з боку Броварів і на Одеській трасі.

Поліція перевіряє окремі автомобілі на в'їздах до Києва, через що утворилися великі затори. Таких заходів уживають, зокрема, на в'їзді з боку Броварів і на Одеській трасі, повідомили користувачі соцмереж.

"Проводиться огляд автомобілів, причому для зупинки підозрілого авто зупиняється весь рух, усі "полоси", – пише Олена Вечеровська у Facebook.

За інформацією користувача Мартіна Бреста, 9-го і 10 листопада в Києві продовжиться дія заходів підвищеної безпеки, пов'язаних із рівнем терористичної загрози "синій".

"На деяких в'їздах до Києва патрульні поліцейські, посилені Нацгвардією, зменшують кількість смуг для проїзду і проводять вибірковий візуальний огляд автомобілів. Це викликає неабияку незручність... але це спричинено необхідністю", – зазначив він у Facebook.

Брест додав, що, імовірно, починаючи з 11 листопада заходи безпеки повернуть до звичайного рівня.

Увечері 30 жовтня у Глевасі Київської області невідомі з автоматичної зброї відкрили вогонь по автомобілю, у якому перебували добровольці АТО Аміна Окуєва та Адам Осмаєв. Окуєва померла від пострілу в голову, Осман дістав поранення.

Було введено план-перехоплення, але затримати злочинців не вдалося.