Центр Києва через парад до Дня Незалежності частково перекриють від сьогодні – КМДА

Парад у Києві пройде 24 серпня

Фото: EPA (архів)

У центрі столиці буде заборонено паркування через заходи до Дня Незалежності України, заявили в Київській міській державній адміністрації.

Із 15.00 22 серпня в центрі Києва буде обмежено рух транспорту через майбутній парад до Дня Незалежності України, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"За інформацією Міністерства оборони України, початок тимчасового обмеження руху усіх видів транспорту на час проведення тренування військового параду до Дня Незалежності заплановано з 15.00 22 серпня. Зокрема, буде заборонено рух транспортних засобів на вулиці Великій Васильківській (на ділянці від вулиці Жилянської до вулиці Хрещатик) – Бессарабській площі – вулиці Хрещатик – Майдані Незалежності – вулиці Хрещатик до Європейської площі та на ділянці від площі Льва Толстого до вулиці Терещенківської", – ідеться в повідомленні.

Крім того, 22–24 серпня у місцях підготовки до параду буде заборонено паркування.

"Не працюватимуть паркувальні майданчики в місцях підготовки та проведення урочистих заходів, у тому числі на місцях стоянки транспортних засобів Збройних сил України, які перевозять особовий склад піших парадних розрахунків на бульварі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вулиці Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі", – продовжили у КМДА.

Також на низці вулиць буде обмежено рух транспорту на час проходження військової техніки до місця проведення тренувань і після тренування.

"Із 15.00 до завершення тренування військового параду із проходженням механізованої колони військової техніки буде внесено зміни в роботу громадського транспорту. Міська влада просить вибачення за тимчасові незручності, викликані обмеженнями руху, а також просить водіїв і пасажирів громадського транспорту врахувати зазначену інформацію під час побудови маршрутів пересування", – додали в прес-службі.

У Києві 24 серпня, в День Незалежності України, заплановано військовий парад, у якому візьме участь понад 200 одиниць техніки.