У Києві чоловік заважав рятувальникам, які прибули гасити квартиру, а потім вистрибнув із третього поверху

Пожежники намагалися скористатися сходами
Скріншот: Teza / Telegram

Коли співробітники Держслужби України з надзвичайних ситуацій потрапили в Києві в охоплену вогнем квартиру, звідки вистрибнув чоловік, там виявили тіло жінки, розповіли у ДСНС.

14 червня на вулиці Михайлівській у Києві з третього поверху будинку, де почалася пожежа, вистрибнув чоловік, який перед цим не давав працювати пожежникам, які прибули. Про це поінформувало Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Києві.

"Було встановлено, що на третьому поверсі з балкона квартири йде дим, також там знаходиться людина. Не гаючи часу, бійці почали встановлювати висувну драбину для порятунку чоловіка, проте той виявляв супротив, не даючи можливості рятувальникам приступити до гасіння пожежі. Він агресивно відштовхував сходи від балкона, що становило пряму загрозу життю вогнеборців, і нарешті просто вистрибнув із балкона", – ідеться в повідомленні.

У ДСНС зауважили, що постраждалого передали медикам, його супроводжували співробітники поліції.

"Пожежу було... ліквідовано на площі 15 м&³2;. Під час гасіння пожежі у квартирі було виявлено труп жіночої статі. (...) Обставинами даної події займатимуться правоохоронні органи", – розповіли у відомстві.

Telegram-канал Teza опублікував відео (18+) події. На ролику видно, що чоловік без одягу стрибнув униз, коли у вікно балкона почали заливати воду.

За інформацією Teza, чоловіком, що вистрибнув, виявився громадянин Німеччини, який винаймав квартиру. Він у лікарні.

У жінки, чиє тіло знайшли в ліжку в горілій квартирі, нібито були численні ножові поранення. Вона українка 1992 року народження.